Esittely

På plats/Paikalla 12.30

Kello:Lahti  Kuulutus:Grannabba  Titu:Carola

Jäähy/Utvisning:Biskop,Kangas

U15 sarja jatkuu lauantaina kotiottelulla.

U15 Kiekkojoukkueen kevätkausi alkaa lauantaina 16.1 kotiottelulla jääpalatsissa. Kello 13:30 alkavassa pelissä vastaan asettuu Sport Akatemia Vaasasta. Edellinen peli Sportia vastaan Vaasassa päättyi kotijoukkueen voittoon, joten nyt olisi TUS porukalla revanssin paikka.

Koronatilanteen takia ottelu pelataan ilman yleisöä.

U15 tasapeliin kotiottelussa.

Tasainen ja vauhdikas peli nähtiin lauantaina Jääpalatsissa.

Kotijoukkue saapui kentälle hyvin latautuneena pitkältä tauolta. Ensimmäiset 13 minuuttia olivat kotijoukkueen hallinnassa, mutta huippumaalipaikkoja ei saatu luotua. Erän lopussa kotkapaidat pääsivät paremmin mukaan, mutta kotijoukkueen puolustus piti maalintekosektorit suljettuna.
Torjunnat erässä 12-8.

Toisessa erässä vauhti hieman tasoittui ja tilanteita syntyi molempiin päihin. Ajassa 35:38 Sport aloitti maalinteon ja siirtyi johtoon. Tilanne ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun kotijoukkueen Otto Ruuska tasoitti tilanteen alivoimalla huikean yksilösuorituksen jälkeen. Se oli todellinen tahtomaali. Lisää maaleja ei erässä saatu.
Torjunnat toisessa erässä 8-12.

Kolmas erä kulki pelillisesti toisen erän mallin. Ajassa 53:57 Andre Sandström vei TUS:n johtoon lusikoimalla paluukiekon maaliin Anton Granholmin laukauksen jälkeen. Abigail Byskata tarjoili kiekon viivaan Granholmille. Reilu kaksiminuuttia tämän jälkeen Sport tasoitti loppunumeroiksi 2-2.
Kolmannessa erässä torjunnat 12-14.

Vauhdikkaan pelin Man of the match: Maalivahti Andrei Ciornei. (Kuvassa)

Joukkueen seuraava peli sunnuntaina 17.1 Lapualla Virkiää vastaan.Pelitallenne 16.1.2021 alkaa toisesta erästä:

Pelitallenne 16.1.2021 alkaa toisesta erästä-

Ingen live-uppföljning